Klanten ervaringen

service en meedenken

thumbnail_bovenkant.png

Al een tijdje waren we op zoek naar een buscamper met een minimalistisch en modern interieur. Moeizaam totdat we deze leuke industriële buscamper bij VAN-Jorn tegen kwamen. Het interieur paste perfect bij onze wensen: ruimtelijk en licht. Na een proefrit hebben we de camper gekocht. VAN-Jorn heeft nog een paar accessoires en persoonlijke toevoegingen aan de camper gedaan en dit ging zoals afgesproken. Het contact met Jorn was fijn en duidelijk. We hebben al meerdere reizen gemaakt met de camper en de bus bevalt ons heel goed.

Joost en Monique 

Toen we in Nederland en Duitsland, van alles hadden bekeken voor bouw en  custom made, dan kwamen we of in over de top luxe jachtbouw of geen keuze in inrichting of eigen inbreng, dan wel erg hobby achting en weinig professioneel.
Zo als dat vaak gaat , in onze eigen stad notabene een jonge camper-bus bouwer,  dus daar onze behoeften schetsjes en plannen voorgesteld. De reactie was geweldig, enthousiast en er bleek al heel veel vak kennis uit. Dus afspraak gemaakt , voor een oriëntatie gesprek.
Dit gesprek was een openbaring, kennis , kundigheid ,meedenken, oplossingen voor erg ingewikkelde zaken en gedegen kennis van techniek , materialen , in installatie etc.etc. waren dik in orde. (we werken in en hebben in de ontwerp en techniek wereld, jarenlange ervaring, hadden snel door dat we goed zaten ).
De zelfde avond order geplaatst voor de bouw van de camper. Nieuwe bus aangeschaft, tekeningen gemaakt en alles van a tot z doorgenomen, samen met Jorn de onderdelen , accessoires etc. uitgezocht precies naar onze wensen, en apparatuur en installaties idem, Jorn kan zeer goed toelichten ,uitleggen  en goede adviezen geven. De bouw werd direct gestart zodra de bus , beschikbaar was, en verloopt zeer goed. In de ruime lichte werkplaats kunnen we alles mooi volgen, en steeds worden op de hoogte gebracht van de bouw fasen, en het blijkt steeds mogelijk kleine wensen en zaken aan te passen, ( zolang het technisch en planmatig kan natuurlijk ), het blijkt dat het allemaal nog mooier gaat worden dan bedacht,
van mogelijke problemen of obstakels is geen sprake, er is in korte tijd elke keer weer een mooie oplossing bedacht.
We verheugen ons op de komende tijd, het echt heel leuk om zo je droombus camper te zien te ontstaan , die werkelijk tot in de details gaat worden zoals je je dat wenst en voorogen had.

CH Duterloo en P.G.A van Bussel

Onze eerste buscamper hadden we in Duitsland gekocht en zelf geïmporteerd , stoer model, mooi interieur, en mooi grijsblauw, wel snel alle strepen en blij gedoe stickers er af gehaald, tot dat die weer stak en mooi was aan de buitenkant , binnen was het al een best mooie bus.Elke keer als er mee op vakantie waren , vroegen we ons af , waarom er veel zaken op zaten die nutteloos waren, en zelf onhandig, en waarom je op de camperbus markt ,nu altijd een vier persoons moet kopen terwijl we met ze tweeën zijn.Veel ruimte verlies daardoor.

 

Dus je gaat denken,..... wat je zelf anders zou doen en welke zaken, je heel veel meer plezier en ruimte zouden kunnen geven.Dus veel blijven zoeken en kijken , maar alles is standaard fantasie loos, enzonder enig innovatievermogen , kortom , te behoudend, echt caravan wereldje voor de oudere maar fitte en  ondernemende generatie.

We waren bij het eerste contact uitermate tevreden over de checklist op je Ipad bij VAN-Jorn. Vooral de mogelijke opties, veel langer dan onze lijst! Jorn bleek erg deskundig op materiaalkeuze, duurzaam hergebruik opties en dergelijke. Van het hele wordingsproces van onze camper kregen we gereld foto-updates en ook onze eigen inbreng werd gewaardeerd. Een ervaren camper bouwer. Ook met de aanschaf van de bus was VAN-Jorn uitermate behulpzaam bij de keuze van het voertuig. Na aflevering hielden we goed contact en was VAN-Jorn behulpzaam bij verbeteringen.

 

Harmjo en Marianne

Adres

Suikerlaan 38, 9727 Groningen

Contact

m: 0646525183

Follow

  • LinkedIn Social Icon