Diensten VAN-Jorn

Naast voor onze modulaire camperinterieurs kan je bij ons ook terecht voor onderhoud, advies, bouwbegeleiding en camperkeuring 

CustomVAN

VAN-Jorn bouwt ook buscampers op maat voor klanten met specifieke wensen waar standaard campermodellen niet aan tegemoet kunnen komen.

Samen met jou zoeken we naar een geschikte oplossing en de gewenste inbouw. De interieurs worden gebouwd door middel van een computergestuurde frees waardoor iedere wenselijke vorm mogelijk is.

Bouwen onder begeleiding

VAN-Jorn biedt naast de volledige bouw van een camper op maat ook hulp bij zelfbouw projecten. Bent u zelf bezig met het bouwen van uw droomcamper maar ziet u het aanbrengen van isolatie of de elektrische installatie niet helemaal zitten? Wij helpen u graag hierbij.  ​ Inbouwen van dakluiken en zijramen is voor VAN-Jorn dagelijkse kost. En ook aanpassingen aan uw camper voeren wij graag uit. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Onderhoud en reparatie

Wij houden jouw camper in topconditie.Voor aanpassingen en reparaties van jouw camper kan je bij ons terecht. Of het nu gaat om het plaatsen van een zonnepaneel, nieuwe badkamer of tv, VAN-Jorn denkt met je mee. Samen zoeken we de beste oplossing. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Camper keuring

Bij de ombouw van een bestelwagen tot camper is het van belang om de gestelde eisen van de RDW en Belastingdienst na te leven. Wij zetten de te doorlopen stappen voor je op een rijtje.  

 

Wanneer de bouw van de camper is afgerond moet de buscamper technisch gekeurd worden door de RDW. Die beoordelen of de camper inrichting aan de eisen voldoet en nemen het gewicht van de buscamper op. Na goedkeuring kunnen de papieren voor aangifte BPM (belasting) voor de douane ingevuld worden. Na betaling van het berekende BPM bedrag krijgt de RDW de papieren van de belastingdienst terug waarna je het nieuwe kenteken van de gloednieuwe buscamper thuis ontvangt. Laat het camper avontuur maar beginnen.