Ervaringen VAN-Jorn

Bij VAN-Jorn houden we net als onze klanten van campers. Het bouwen van een camper op maat is een prachtig traject die we samen met de klant doormaken. En wat is er nou leuker dan een tevreden klant? Nou... een leuke review. Lees ze hieronder. 

Harmjo en Marianne
CH Duterloo en P.G.A van Bussel 
Joost en Monique 

Al een tijdje waren we op zoek naar een buscamper met een minimalistisch en modern interieur. Moeizaam totdat we deze leuke industriële buscamper bij VAN-Jorn tegen kwamen. Het interieur paste perfect bij onze wensen: ruimtelijk en licht. Na een proefrit hebben we de camper gekocht. VAN-Jorn heeft nog een paar accessoires en persoonlijke toevoegingen aan de camper gedaan en dit ging zoals afgesproken. Het contact met Jorn was fijn en duidelijk. We hebben al meerdere reizen gemaakt met de camper en de bus bevalt ons heel goed.

Bij onze eerste buscamper vroegen we ons altijd af, waarom er zo veel nutteloze/onhandige zaken in zaten. We zochten lang naar een andere camper maar alles is standaard, en zonder enig innovatievermogen. Uiteindelijk vonden we (in onze eigen stad notabene) VAN-Jorn een jonge camper-bus bouwer. Wij hebben onze wensen en plannen voorgesteld. Dit gesprek was een openbaring; veel kennis, kundigheid en meedenkvermogen.

Dezelfde avond order geplaatst voor de bouw van de camper. Nieuwe bus aangeschaft, tekeningen gemaakt en alles van a tot z doorgenomen. We worden op de hoogte gebracht van alle bouwfasen, en het blijkt allemaal nog mooier te gaan worden dan bedacht. Prachtig om zo je droom buscamper te zien ontstaan.

We waren bij het eerste contact uitermate tevreden over de checklist op je Ipad bij VAN-Jorn. Vooral de mogelijke opties, veel langer dan onze lijst! Jorn bleek erg deskundig op materiaalkeuze, duurzaam hergebruik opties en dergelijke. Van het hele wordingsproces van onze camper kregen we gereld foto-updates en ook onze eigen inbreng werd gewaardeerd. Een ervaren camper bouwer. Ook met de aanschaf van de bus was VAN-Jorn uitermate behulpzaam bij de keuze van het voertuig. Na aflevering hielden we goed contact en was VAN-Jorn behulpzaam bij verbeteringen.

Ook voor u.

Bent u nieuwsgierig geworden op welke manier VAN-Jorn ook voor u de ideale camper kan bouwen of verbouwen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten om kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Wat vinden onze klanten er van?

“Dit gesprek was een openbaring; veel kennis, 
kundigheid en meedenkvermogen.”

Iveco Daily

Christiaan Duterloo

Hoe wij werken.

Samen ontwerpen

Samen met jou ontwerpen we de camper die past bij
jouw avontuur.

De juiste bus zoeken

Wij zoeken een geschikte
bus voor de ombouw
naar jouw camper.

Materiaal en kleuren

We lopen samen nog eens
door het ontwerp en de bus heen, keuzes worden definitief gemaakt.

Inbouw en aflevering

Het team van VAN-Jorn bouwt de camper in met de handige modules.
We leveren de camper af en jij kunt op vakantie.

We horen graag van u

VAN-Jorn
Suikerlaan 38
9743 DA Groningen

06-46525183

info@vanjorn.com