Ervaringen VAN-Jorn

Bij VAN-Jorn houden we net als onze klanten van campers. Het bouwen van een camper op maat is een prachtig traject die we samen met de klant doormaken. En wat is er nou leuker dan een tevreden klant? Nou... een leuke review. Lees ze hieronder. 

Joost en Monique 

Al een tijdje waren we op zoek naar een buscamper met een minimalistisch en modern interieur. Moeizaam totdat we deze leuke industriële buscamper bij VAN-Jorn tegen kwamen. Het interieur paste perfect bij onze wensen: ruimtelijk en licht. Na een proefrit hebben we de camper gekocht. VAN-Jorn heeft nog een paar accessoires en persoonlijke toevoegingen aan de camper gedaan en dit ging zoals afgesproken. Het contact met Jorn was fijn en duidelijk. We hebben al meerdere reizen gemaakt met de camper en de bus bevalt ons heel goed.

Harmjo en Marianne

We waren bij het eerste contact uitermate tevreden over de checklist op je Ipad bij VAN-Jorn. Vooral de mogelijke opties, veel langer dan onze lijst! Jorn bleek erg deskundig op materiaalkeuze, duurzaam hergebruik opties en dergelijke. Van het hele wordingsproces van onze camper kregen we gereld foto-updates en ook onze eigen inbreng werd gewaardeerd. Een ervaren camper bouwer. Ook met de aanschaf van de bus was VAN-Jorn uitermate behulpzaam bij de keuze van het voertuig. Na aflevering hielden we goed contact en was VAN-Jorn behulpzaam bij verbeteringen.

CH Duterloo en P.G.A van Bussel 

Bij onze eerste buscamper vroegen we ons altijd af, waarom er zo veel nutteloze/onhandige zaken in zaten. We zochten lang naar een andere camper maar alles is standaard, en zonder enig innovatievermogen. Uiteindelijk vonden we (in onze eigen stad notabene) VAN-Jorn een jonge camper-bus bouwer. Wij hebben onze wensen en plannen voorgesteld. Dit gesprek was een openbaring; veel kennis, kundigheid en meedenkvermogen.

Dezelfde avond order geplaatst voor de bouw van de camper. Nieuwe bus aangeschaft, tekeningen gemaakt en alles van a tot z doorgenomen. We worden op de hoogte gebracht van alle bouwfasen, en het blijkt allemaal nog mooier te gaan worden dan bedacht. Prachtig om zo je droom buscamper te zien ontstaan.

Eveline, Evelien en kleine Willem

Wij zochten al een tijdje naar een mooie camperbus, waar wij met onze kleine Willem mee kunnen reizen. Via een krantenbericht kwamen we bij Jorn terecht. Toevallig was hij net een camperbus aan het bouwen die we konden kopen! De basis zat er al in en wij mochten meedenken over de indeling, de bekleding en alle extra’s. Zo heeft Jorn een super schattig baby bedje ontworpen waardoor Willem boven ons voeteneinde heerlijk kan slapen. We zijn superblij met de camper die er van buiten en van binnen heel mooi uitziet en ook nog eens heel praktisch is in het gebruik. Ook met koude nachten is het goed te doen door de goede isolatie.
Wat ook fijn is, is dat we na de koop nog bij Jorn terecht kunnen om kleine dingen te veranderen of te laten verbeteren. Het contact met Jorn verloopt soepel, hij denkt met ons mee, is betrouwbaar en komt zijn afspraken na!

 Albert en Sandra

“Respect voor deze jonge ondernemer! Professionele aanpak, een goede ontwerper, gebruik van mooie materialen, staat open voor je eigen wensen en verbeteringen. Het kost wat, maar dan heb je wel de mooiste camper die je ooit hebt gezien!”

Ook voor u.

Bent u nieuwsgierig geworden op welke manier VAN-Jorn ook voor u de ideale camper kan bouwen of verbouwen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten om kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Kom langs in onze werkplaats.

PvdB-20191114-7703.jpg

De camper interieurs die wij bouwen zijn maatwerk. In eigen werkplaats worden alle delen ontwikkeld en met veel precisie gefabriceerd. 

Wil je zelf zien hoe wij dit doen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze werkplaats.