Groei jouw onderneming aan de Duinkerkenstraat

Nu te huur: kantoorruimte aan de Duinkerkenstraat 44

Aan de Duinkerkenstraat 44 zijn per direct drie moderne en ruime kantoren beschikbaar (totaal 200m2) in een nieuw in te vullen bedrijfsverzamelpand. De Duinkerkenstraat ligt midden op een groeiend en bruisend bedrijventerrein dichtbij de Euroborg, Station Groningen Europapark en de wijk Helpman. 

 

Kantoor 1​

Kantoor 2

Kantoor 3

Voor dit bedrijfsverzamelpand zijn wij op zoek naar een ambitieuze frisse onderneming / ondernemers met gekke ideeën, die kansen zien voor mooie samenwerkingen en graag een fijn thuishonk willen inrichten.

Het pand wordt op dit moment gebruikt door twee bedrijven; een snelgroeiende startup in camperbouw en een theatertechniek bedrijf. De drie kantoorruimtes aan de voorkant van het pand hebben een gezamenlijk oppervlak van 200 m2, en zijn per direct beschikbaar voor een fris bedrijf met grote ambities. 

Het pand is netjes onderhouden en de kantoren zijn clean en modern. De gemeenschappelijke ruimtes, sanitairgroepen en gevels worden de komende periode aanpakt zodat ze beter passen in de tijdsgeest en de beoogde uitstraling. Ruimte om door te groeien komt de komende maanden ook in ons pand beschikbaar.

Een rondje door het pand
Voor het pand vind je zes beschikbare parkeerplekken, deze zijn bedoeld voor de beschikbare kantoren. Bij binnenkomst kom je in de hal, waarin tevens de toiletgroep is gesitueerd. Vanuit hier zijn er twee deuren die toegang geven tot kantoor 1 en 2. De linkerdeur brengt je in het grootste kantoor van het pand, met maar liefst 136,5 m2 open ruimte. De lichte ruimte heeft een volledige glazen voorgevel (met zonwering), een mooie eiken-look PVC-vloer, een net systeemplafond met LED-verlichting en is voorzien met twee airco’s. Er staat op dit moment ook kantoormeubilair in, wat beschikbaar is ter overname. Vanuit de hal brengt de rechter deur je in kantoor 2. Deze ruimte van 39,5 m2 is voorzien van ramen over de hele zijgevel en is daarom een fijne lichte werkplek. Met een tussendeur zit dit kantoor geschakeld aan kantoor 3. Deze ruimte van 19,5 m2 is zeer geschikt om te gebruiken door zowel de huurder van kantoor 1 als kantoor 2. Bijzonder aan kantoor 2 en 3 zijn de perslucht en 12 volt-aansluitingen. Ondanks dat je het niet direct zou herkennen, is dit kantoor eerder een techniek testruimte geweest.

In de rest van het pand vind je een gemeenschappelijke overlegruimte, een kleine werkplaats met hoogwaardige apparatuur - deze zou in overleg gemeenschappelijk gebruikt kunnen worden - een ruime kantine met keuken (vaatwasser, magnetron) en meerdere sanitairblokken. Aan de rechterzijde van het pand is gemeenschappelijk eigen terrein waar het fijn is om buiten te zitten.

Bereikbaarheid
De Duinkerkenstraat is goed aan te rijden vanuit de stad via de A7. Het stadscentrum van Groningen ligt op ca. 4 km afstand, bushaltes zijn aanwezig in nabije omgeving en het NS station Groningen Europapark ligt op ca. 1,5 km afstand.

Beschikbare ruimtes:
Kantoor 1:      136,5 m2, eigen toegang
Kantoor 2:      39,5 m2, eigen toegang
Kantoor 3:      19,5 m2, toegang via achteringang

Huurprijzen:

 • Kantoor 1: €1.820 per maand

 • Kantoor 2:  €600 per maand

 • Kantoor 3:  €300 per maand

 • Kantoor 2 + 3:  €800 per maand

 • Kantoor 1 + 3: €2.000 per maand

 • Kantoor 1, 2 + 3: €2.500 per maand

De huur is inclusief gas, water, elektra, supersnel internet en schoonmaak. Er zijn geen servicekosten. Het contract is maandelijks opzegbaar, de borg is één maand huur. De ruimtes zijn per direct beschikbaar. Geïnteresseerd om eens te komen kijken? Neem contact op via info@vanjorn.com of 050 211 2523.

Kenmerken:

 • Overal in het pand is airco beschikbaar

 • Alle verlichting is LED

 • Elektrische laadpaal aan de zijkant van het pand

 • Volledig voorzien van een alarminstallatie

 • Glasvezel internet

 • Gemeenschappelijk sanitair, zélfs met een douche.

 • Kans om gezamenlijk gebruik te maken van een kleine moderne werkplaats 

 • Ruimte om door te groeien, komende maanden komt meer ruimte beschikbaar

info@vanjorn.com

050 211 2523

Kort samengevat