DSC07457.jpg

Module-VAN is een flexibele camper inbouw op basis van zelf ontwikkelde modules.​ Dit zijn losse units waaronder een bank, keuken, bovenkastje en bed.

 

Deze modules kunnen door een zelf ontwikkeld kliksysteem op elke gewenste plaats en in elke gewenste indeling worden bevestigd. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door aluminium rails die op verschillende hoogtes in de wanden en het plafond zijn weggewerkt.

Module-VAN

DouwedeBoer_VANJorn_0206.jpg

De modules

De modules zijn ergonomisch vormgegeven en kenmerken zich door de afgeronde vormen. We gebruiken voor de meubels kwalitatief goede materialen waaronder Corian, aluminium en massief hout. De modules bieden veel opbergruimte waar een koelbox en eventueel toilet in weggewerkt kunnen worden.

Oog voor detail

De minimalistische uitstraling van de campers is tot in detail doordacht:

van de verzonken drukknoppen, het ingebouwde zeeppompje tot de terugkomende handgrepen aan de zijkant van de modules die gebruikt kunnen worden voor het plaatsen van verschillende accessoires.

DSC07374(zonder%20tekst)-2_edited.jpg

Aanpassingen aan de VAN

De modulaire camper is exact op maat ontwikkeld voor de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroen Jumper. Het is mogelijk zelf een bestelwagen aan te leveren of samen met VAN-Jorn een geschikte basis te zoeken. Een bestelwagen met een lengte van 6 meter is het meest geschikt voor de ombouw tot camper.  

Prijzen

Een modulair camper interieur is verkrijgbaar vanaf 20.000 euro.

 

Bij ons heb je keuzevrijheid: bepaal zelf wat je belangrijk vindt en kies de afwerking, modules en extra opties passend bij jouw budget.

Samen aan de slag
Snel op weg met je eigen VAN  

Samen ontwerpen

We kiezen de bus en stellen een interieur samen die past bij jouw wensen.

Pas aan naar je smaak

Je maakt een keuze voor kleuren, stoffen en accessoires

Inbouw en aflevering

Wij gaan keihard aan de slag zodat jij snel op reis kunt!

Nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen in onze FAQ. 

Of stuur ons gelijk een bericht. Wij helpen je graag verder.