PvdB-20191114-7703.jpg

Wij zijn geen doorsnee camperbouwers

Wij bouwen eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen. VAN-Jorn bestaat uit een team van jonge camperbouwers uit Groningen met passie voor design, en een frisse kijk op de camperindustrie.

Zelf controle over je camper

In onze VAN vind je het prachtige - zelf samen te stellen - interieur, geïnspireerd door organische vormen uit de natuur. We werken met hoogwaardige materialen, hebben extra aandacht voor comfort en ontwikkelen ons unieke modulaire systeem constant door.

Een team van vakidioten

Wij zijn een jong team met jaren ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van campers. Ons team bestaat uit een vast team van ontwerpers, aangevuld met een pool van technische professionals, een boekhouder en een stoffeerder. Onze werkplaats en showroom vind je op het inspirerende Suikerunieterrein in Groningen. 

DSC07254.jpg

Jorn

Founder

"Op 10 jarige leeftijd startte mijn passie voor ondernemen. Het bouwen en creëren van design producten op een eigenwijze manier heb ik nooit meer losgelaten. Met VAN-Jorn ontwikkelen en bouwen we met een enthousiast team campers die onze klanten een top vakantie bezorgen"

VAN-Jorn

Gideon

Design and production

"Bij VAN-Jorn werk ik aan campers die een groot publiek aanspreken en zorg ik dat de ontwerpen  productie klaar gemaakt worden. Ik vind het prachtig om de producten 'tot leven te zien komen'. Wanneer het uiteindelijk allemaal in elkaar zit en de camper realiteit is geworden ben ik pas echt trots"

Lars 

Design and electric

"Bij VAN-Jorn worden mijn ideeën en ontwerpen werkelijkheid en schakelen we constant tussen prototypen en productie  voor het beste resultaat. VAN-Jorn heeft een enthousiast team en biedt grote variatie in werkzaamheden

Peter

Production and workflow 

"Ik ben gek van alles wat met techniek te maken heeft,

onder andere het ontwikkelen van productiehandleidingen en een elektronisch systeem voor de camper die monitoring van het gehele systeem mogelijk maakt. De positieve energie en de vele uitdagingen maken het werk bij VAN-Jorn leuk"