Over VAN-Jorn

Wij zijn geen doorsnee
camperbouwers

VAN-Jorn Team

Fabriekscampers zijn onder de maat

Van-Jorn maakt van uw unieke wensen dé camper waarmee u uw wereld vergroot. Geïnspireerd door de organische vormen uit de natuur, komt het nieuwe interieur op milieubewuste én unieke wijze tot leven. De nieuwe manier van reizen begint hier.

VAN-Jorn is een startup met passie voor compacte campers en een frisse kijk op de camperindustrie. Wij bieden de klant meer vrijheid qua kleur, vorm, materiaal en indeling.

 

Wij ontwikkelen moderne, flexibele en ergonomisch vormgegeven interieurs geheel naar wens van de klant.

 

Dit doen wij door de inzet van onze up-to-date kennis en skills over productontwerp en camperbouw. VAN-Jorn werkt vanuit zijn eigen bedrijfshal op het inspirerende Suikerunie terrein in Groningen.

 

VAN-Jorn staat voor kwaliteit, flexibiliteit en een unieke vormgeving.

Zelf controle over je camper

Wij geloven dat je zelf het beste weet hoe je camper ingedeeld moet zijn en welke kleuren het beste passen bij jouw stijl.

Het team van Jorn

Met aandacht en volle overgave werkt het team van VAN-Jorn aan de realisatie van de nieuwe manier van reizen. Zowel op het gebied van modulaire camperinterieurs als camperbouw op maat. Graag stellen wij u voor aan ons team van vakmensen.

Jorn

Founder

"Op 10 jarige leeftijd startte mijn passie voor ondernemen. Het bouwen en creëren van design producten op een eigenwijze manier heb ik nooit meer losgelaten. Met VAN-Jorn ontwikkelen en bouwen we met een enthousiast team campers die onze klanten een top vakantie bezorgen"

Robin

Design and research

“Het tackelen en oplossen van ontwerpvraagstukken geeft mij energie. Ik vind het leuk en leerzaam om met het team te brainstormen en nieuwe concepten uit te werken. Deze dingen maken dat werk bij VAN-Jorn nooit verveelt.”

Jacob

Engenering and production

"Voor VAN-Jorn houd ik mij bezig met het ontwikkelen van tools voor het slimmer en sneller produceren van campers. Ik werk graag met de moderne machines waaronder de CNC-frees die VAN-Jorn in eigen werkplaats tot zijn beschikking heeft"

Mika

Production

"Werk bij VAN-Jorn is afwisselend en leuk doordat ik maatwerk interieurs voor de campers maak en er klanten met uiteenlopende vragen komen voor (ver)bouw van hun unieke camper. Elke dag leren we nieuwe manieren om de campers nog beter en mooier te maken."

VAN-Jorn

Gideon

Design and production

"Bij VAN-Jorn werk ik aan campers die een groot publiek aanspreken en zorg ik dat de ontwerpen  productie klaar gemaakt worden. Ik vind het prachtig om de producten 'tot leven te zien komen'. Wanneer het uiteindelijk allemaal in elkaar zit en de camper realiteit is geworden ben ik pas echt trots"

Lars 

Design and electric

"Bij VAN-Jorn worden mijn ideeën en ontwerpen werkelijkheid en schakelen we constant tussen prototypen en productie  voor het beste resultaat. VAN-Jorn heeft een enthousiast team en biedt grote variatie in werkzaamheden

Peter

Production and workflow 

"Ik ben gek van alles wat met techniek te maken heeft,

onder andere het ontwikkelen van productiehandleidingen en een elektronisch systeem voor de camper die monitoring van het gehele systeem mogelijk maakt. De positieve energie en de vele uitdagingen maken het werk bij VAN-Jorn leuk"

Lucas

Production

"Het maken van een camper bij VAN-Jorn is uniek door de eigen ontwikkelde modules. Dit maakt de bouw extra leuk. Ik vind het prachtig om te zien hoe na het precies buigen van het aluminium en het assembleren van de verschillende delen de campers vorm krijgen."

Wat vinden onze klanten er van?

“Dit gesprek was een openbaring; veel kennis, 
kundigheid en meedenkvermogen.”

Iveco Daily

Christiaan Duterloo

Hoe wij werken.

Samen ontwerpen

Samen ontwerpen we de camper die past bij
elk avontuur.

De juiste bus zoeken

Wij zoeken een geschikte
bus voor de ombouw
naar uw camper.

Materiaal en kleuren

We lopen samen nog eens
door het ontwerp en de bus heen, keuzes worden definitief gemaakt.

Inbouw en aflevering

Het team van VAN-Jorn bouwt de camper in met de handige modules.
We leveren de camper af en de reis kan beginnen.

footer nieuw.JPG