Allround stoffeerder (oproepkracht/freelance)
Wat ga je doen

Als stoffeerder/naaister werk je zelfstandig, thuis, in je eigen atelier of eventueel bij ons op de zaak. De ene keer naai je gordijnen voor 5 verschillende campers, de andere keer maak je zitkussen voor bankjes of maak je matrashoezen op maat. Af en toe doe je ook wat grotere klussen, zoals het bekleden van autostoelen, het maken van een tarp luifel of het naaien van een custom interieuritem. We werken met hoogwaardige stoffen en willen een hoge afwerkkwaliteit afleveren aan onze klanten.


Wie ben jij

  • Goede handvaardigheid

  • Nauwkeurig, kritisch en flexibel

  • Je bent nieuwsgierig en zoekt naar nieuwe oplossingen

  • Uit (de omgeving van) Groningen Stad, beschikt over eigen vervoer

Als allround stoffeerder werk je nauwkeurig, netjes en heb je inzicht in hoe je het best een passend product aflevert. We betalen een vast bedrag per standaardproduct, en hebben hiervoor altijd dezelfde naaipatronen. Voor meer maatwerk klussen komen we samen een prijs overeen.


Wie zijn wij

VAN-Jorn is een startup uit Groningen. Wij maken unieke campers die door de klant zelf wordt samengesteld. Die wij werken tot in de puntjes uit. Dat zie je bijvoorbeeld ook terug in dat onze klanten zelf de stoffen kiezen voor de gordijnen, bankjes en zelfs autostoelen. Zo is het echt hun eigen camperinterieur.