Industrieel productontwerper (medior, min. 32 uur p/w)Steeds meer mensen snappen dat een fabriekscamper helemaal niet zo een logische keuze is. Want waarom zou je wel je eigen huis inrichten, maar zou een huis op wielen voor iedereen hetzelfde moeten zijn? Ons modulaire concept maakt dat onze klanten hun eigen unieke camper samen kunnen stellen. En daar hebben we het maar druk mee!


Omdat we zo hard aan het groeien zijn, zoeken we per direct versterking op het designfront!


Wie hebben wij nodig?

We zijn op zoek naar een aanpakker die net als wij niet op kan houden over techniek, productie en design. Van 'eureka'-sprongetjes kijk jij niet gek op, en wat uurtjes langer doorbeuken om de deadlines te halen vind jij niet gek. Jij bent een technische alleskunner en enthousiaste ontwerper/ingenieur die energie haalt uit ontwerpen en ontwikkelen. Daarbij ben je iemand die de fijne kneepjes van CAD-vak kent. Dat betekent zeker ook dat je goed uit de voeten kan met Fusion 360.


Samen met ons snel groeiende team werk je mee aan de toekomst van de camperindustrie. Door jouw werk kunnen we straks een van de grootste camperbouwers van de Benelux worden. Bij ons kom je ontwerpen, testen, nieuwe concepten uitwerken en vooral de handen uit de mouwen steken!


Samen pionieren in de camperwereld

VAN-Jorn is een start-up uit Groningen, waar we met een jong team van vakidioten de mooiste camperinterieurs ontwikkelen. Wij bouwen eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen. Klanten stellen hun eigen interieur samen door zelf modules te kiezen, een indeling te maken en af te stijlen met kleuren, stoffen en accessoires. Zo is iedere camper die wij afleveren uniek. We werken met acht man in ons nieuwe pand aan de Duinkerkenstraat in Groningen stad.


We zoeken iemand voor minimaal 32 uur in de week, en kunnen je een salaris bieden vanaf €2.200 euro in de maand (op basis van 38 uur). Je salaris groeit mee op basis van je ervaring.


Daarbij wordt je onderdeel van ons toffe team! Met natuurlijk de nodige borrels, uitjes naar beurzen door het hele land (en Duitsland!), beschikking over onze loods in het weekend voor je eigen bouwprojecten én ieder jaar een tof kerstpakket!Wat voor jou? Mail je CV en motivatie naar info@vanjorn.com.