Handige klusser, allround camperbouwer (parttime/fulltime/stage)Vind je het leuk om campers te bouwen die je vervolgens door heel Europa tegen kan komen? Ben jij een handige Harry met twee rechterhanden? Kom ons team versterken en bouw mee aan onze unieke buscampers!


Over VAN-Jorn

Wij zijn geen doorsnee camperbouwers. Steeds meer mensen snappen dat een fabriekscamper helemaal niet zo een logische keuze is. Want waarom zou je wel je eigen huis inrichten, maar zou een huis op wielen voor iedereen hetzelfde moeten zijn? Ons modulaire concept - waar je zelf de meubels kiest en de inrichting kunt bepalen - maakt dat onze klanten hun eigen unieke camper samen kunnen stellen.


Wie hebben wij nodig?

We groeien hard dus we hebben hulp nodig! We zijn op zoek naar mensen die aan kunnen poten. Jij bent een technische alleskunner die met verschillende materialen kan werken, netjes en zelfstandig werkt en energie krijgt van mooie dingen maken.


Je past bijvoorbeeld goed in deze functie als je een MBO opleiding tot meubelmaker, montagemedewerker, machinaal houtbewerker, timmerman, constructiewerker of allround vakman doet of hebt gedaan. Óf zelf veel klus en -bouwervaring hebt opgedaan.Bijzondere campers bouwen

VAN-Jorn is een start-up uit Groningen, waar we met een jong team van vakidioten de mooiste camperinterieurs ontwikkelen. Wij bouwen eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen. Klanten stellen hun eigen interieur samen door zelf modules te kiezen, een indeling te maken en af te stijlen met kleuren, stoffen en accessoires. Zo is iedere camper die wij afleveren uniek. We werken met zes man in onze loods op het inspirerende Suikerunieterrein in Groningen stad.


We zoeken iemand voor minimaal 20 uur in de week, en dat kan zijn als stage, bijbaan of zelfs als fulltime baan. Je salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en opleiding.


Daarbij wordt je onderdeel van ons toffe team! Met natuurlijk de nodige borrels op het Suikerunieterrein, uitjes naar beurzen door het hele land (en Duitsland!), beschikking over onze loods in het weekend voor je eigen bouwprojecten én ieder jaar een tof kerstpakket!Wat voor jou? Mail je CV en motivatie naar info@vanjorn.com.