Industrieel product ontwerper (stage/afstuderen)
Wij bouwen bijzondere campers voor eigenzinnige mensen. Niet doorsnee, en iedere camper uniek. Zonder dat we het wiel steeds opnieuw uitvinden. Ons modulaire concept - waar je zelf de meubels kiest en de inrichting kan bepalen - maakt dat onze klanten hun eigen camper samen kunnen stellen.


In ons compacte jonge team vind je aanpakkers die niet op kunnen houden over techniek, productie en design. ‘Eureka’-sprongetjes zijn bij ons niet gek, en wat langer doorbeuken op drukke dagen is bij ons niet ongewoon. Bij ons in het team past een optimist, een technische alleskunner en een ontwerper/ingenieur die energie haalt uit ontwerpen en ontwikkelen.

Van ontwerp tot productie

Tijdens je stage ga je zelfstandig bezig met busprojecten waarvoor modules, afwerking of accessoires (door)ontwikkeld of aangepast moeten worden. Je bent veel bezig met inmeten, intekenen, prototypen en oplossingen zoeken. Je bent aan het ontwerpen, binnen de kaders van het design wat typerend is voor ons product. Je werkt altijd aan een project voor echte klanten, en dus met een deadline en een product wat ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden. En als het goed is niet een keer, maar in alle hier op volgende busprojecten. Naast je eigen projecten werk je mee in de werkplaats en leer je over assemblage, de gereedschappen en materialen en hoe je producten ontwikkelt die efficiënt en foutloos geproduceerd kunnen worden. Samen met onze CAD-expert werk je mee aan de doorontwikkeling van het modulaire systeem van VAN-Jorn.

We zoeken iemand die graag aanpakt, doorpakt en zin heeft om mee te bouwen en denken. Je werkt veel zelfstandig en snapt waarom wat jij ontwikkeld of uitwerkt belangrijk en tof is.


Werkzaamheden: Prototyping, CAD-tekenen, assemblage van modules en bus-interieurs, 3D-tekenen


Wat ga je leren?

Je leert hoe je een product (door)ontwikkelt en uitwerkt in werkbare / produceerbare onderdelen. Je krijgt inzicht in en leert denken over standaardisatie en efficiënte productie. Je kijkt kritisch en leert problemen in kansen om te zetten.

We hebben plek voor één student die het tof vindt met ons te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf. We bieden een kleine stagevergoeding, prima vrijdagmiddag borrels en teamuitjes en de vreemdste collega’s.


Onderdeel van ons team te worden?

Kom dan eens kennismaken! Mail ons op info@vanjorn.com. Stel je jezelf even voor en stuur je direct je portfolio mee? Heb je nog vragen, dan kan je ons bellen op 050 211 2523.